Perpetuum Mobile – expozitie de fotografie

Expoziție de fotografie

Andrei Weingold și Iulia Pașcanu
Marti, 13 Noiembrie, ora 18:00
Galeria de Artă „La Gard” a Casei de Cultură a Municipiului Iași, „Mihai Ursachi”
Ne face plăcere să vă invităm la vernisajul expoziției “Perpetuum Mobile“, ce va avea loc marti, 13 noiembrie, ora 18:00, la Galeria de Artă „La Gard” a Casei de Cultură a Municipiului Iași, „Mihai Ursachi”. In caz de vreme rea, vernisajul se va ține în Sala “Diotima” a Casei de Cultură a Municipiului Iași, „Mihai Ursachi”.
Ideea proiectului “Perpetuum Mobile” a venit ca o prelungire a coincidenței aproape zilnice de a ne afla în diverse mijloace de transport în comun cu un aparat foto la îndemână.
De multe ori, percepem timpul pe care îl petrecem tramvai, sau în tren, ca momente suspendate în existența noastră. Până la următoarea destinație ne integrăm în masa anonimă din jurul nostru, unde personalitățile se aplatizează și orice activitate este amânată, toată acțiunea reducându-se la a urmări firul propriilor gânduri.
Totuși, din când în când, se întâmplă ceva neprevăzut, care ne reconectează la propriul nostru umanism… și, într-un fel, este ceea ce ne motivează în acest proiect, căutarea permanentă a acelui ceva ieșit din comun, în  rutina fără scăpare a vieții de zi cu zi.

Expoziția va putea fi vizitată în perioada 9 noiembrie – 2 decembrie 2012.

Mulțumim cu aceasta ocazie ” Regiei Autonome de Transport Public Iași” și Casei de Cultura a Municipiului Iași Mihai Ursachi pentru ajutorul acordat în realizarea acestui eveniment.

One thought on “Perpetuum Mobile – expozitie de fotografie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s